Lidmaatschap

De Teken- en Schildergroep Roden is een vereniging. Om bij de TSR te kunnen schilderen moet je lid worden van deze vereniging. Alle leden schilderen op een vast dagdeel in de week onder begeleiding van een vaste docent.

Als je wilt kennismaken met de TSR kun je het best contact opnemen met onze secretaris (zie Contact). Met hem kan je overleggen wat de mogelijkheden zijn en maak je een afspraak over de kennismaking bij een van de groepen. Het is mogelijk om één keer vrijblijvend een groep te bezoeken voordat je beslist om lid te worden.

Het lidmaatschap geldt voor een heel kalenderjaar en wordt stilzwijgend jaarlijks verlengd. Eventuele opzegging moet voor 1 december gebeuren. Tussentijdse opzegging is eventueel mogelijk per het einde van ieder kwartaal, met een opzegtermijn van één maand.

De contributie bedraagt in 2024 € 300,= per jaar. Dat bedrag is inclusief koffie en thee. Door de penningmeester wordt per kwartaal een evenredig deel van de contributie geïnd door middel van automatische incasso.

PLUSPUNTEN v.h. LIDMAATSCHAP

  • atelier 42 weken per jaar open om te tekenen en schilderen;
  • altijd een deskundige docent aanwezig;
  • niet duur;
  • grote vereniging met 14 groepen;
  • eerst een keer vrijblijvend een groep bezoeken;
  • Extra: als je op 1 januari TSR-lid bent krijg je een K38-vriendenpas om een jaar gratis de exposities bij Kunstencentrum K38 te bezoeken.

Voor jongeren is het bovenstaande niet (!) van toepassing. Zie daarvoor de pagina Jeugd.